Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Дивіться нові відеоролики дітей з Чернігівщини на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова

22.08.2019

Інформуємо користувачів порталу «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова про те, що в розділі «Відео» завантажено шість нових відеороликів про дітей, яким дуже потрібні мама й тато. Також вони розміщені у профілі анкет дітей. 
 
Хлопчики та дівчатка, яких ми знімали на відео, нині виховуються в інтернатних закладах Чернігівської області. Вони дуже хочуть бути потрібними і дарувати свою любов людям, які стануть їм найріднішими у світі. 
 
 
Більш детальну інформацію про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть отримати від спеціалістів Служби у справах дітей Чернігівської обласної державної адміністрації, назвавши їхні коди. За додатковою інформацією слід звертатися за телефоном: (046) 267-46-38. 
 
Дякуємо усім, хто розуміє, що найкращою умовою зростання для дитини є сім’я, і разом з нами рухається шляхом розвитку усиновлення та сімейних форм виховання. Спасибі кожному, хто ширить інформацію про хлопчиків і дівчаток, яким потрібна родина, у соціальній мережі Facebook. Адже кожен репост і «лайк» збільшує шанси дітлахів, що їх побачать майбутні батьки.  
 
Усі діти, чиї анкети розміщені на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова, мріють про маму й тата, з якими відчують себе щасливими та бажаними, пізнають тепло, любов, щирість. Якщо вам бракує щастя, шукайте його/її обличчя на світлинах, представлених у базі порталу. Ваша дитина дуже чекає саме Вас!