Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Дивіться нові анкети дітей на порталі «Сирітству – ні!»

17.07.2017

Минулого тижня знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова фотографувала й знімала відеоролики про дітей, що підлягають усиновленню, в одному з інтернатних закладів міста Києва. Наших спеціалістів приємно вразило ставлення персоналу установи до діточок та віра в те, що всі вони знайдуть нові хороші родини. Ми не маємо права називати заклад, але хочемо щиро подякувати за це його працівникам.

14 нових анкет дітей зі столиці з’явилося в базі «Сирітству – ні!». Це хлопчики й дівчатка віком від 1 до 8 років. Згодом користувачі порталу зможуть переглянути відеоролики про декого з них.

Нагадаємо, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування.
 

Більш детальну інформацію про дітей можна отримати від спеціалістів служби у справах дітей, але вона надається тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі. Телефон Служби у справах дітей Київської міської державної адміністрації: (044) 483-45-55.

Віримо, що хтось із цих діток найближчим часом буде побачений своїми майбутніми батьками та дуже скоро отримає люблячу родину.