Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Дякуючи порталу «Сирітству – ні!», ще дві сестрички знайшли свою родину

06.02.2017

Служба у справах дітей Хмельницької обласної державної адміністрації повідомила нам хорошу новину про усиновлення ще двох дітей із допомогою порталу.

У жовтні минулого року команда програми «Сирітству – ні!» перебувала у відрядженні на Хмельниччині, де фотографувала цих дівчаток та знімала відео про них. Після того, як ми розмістили анкети сестричок у базі, а також написали про них коротеньку історію та опублікували її на наших сторінках у соцмережах, отримали дуже багато дзвінків від людей, що готові були взяти дітей у свої родини. І от нарешті сестрички в сім’ї!
 

Звісно, враховуючи право на таємницю усиновлення, ми не можемо називати імена дівчаток, публікувати тепер їхні фото без дозволу батьків. Анкети, відеоролик про сестричок уже видалені з порталу. Але хочемо подякувати всім, хто долучився до поширення інформації про дітей, які потребували любові та сімейного затишку, адже кожен «лайк», репост повідомлення в соціальних мережах скорочував відстань між дівчатками та їхньою майбутньою родиною.

Сподіваємося, що батьки сестричок відгукнуться на наше прохання й поділяться своєю історією усиновлення з читачами порталу «Сирітству – ні!».

Сьогодні лічильник на головній сторінці порталу «Сиріству – ні!» показує 8427 дітей, які знайшли нові родини за час його роботи. Але майже 8 тисяч хлопчиків і дівчаток ще чекають. Тож не зупиняймося!