Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

“Дякую за чудове літо!!” Відгуки-малюнки учасників дитячого табору «Рінат Ахметов – Дітям. Мирне літо»

04.08.2021

У санаторно-оздоровчому комплексі «Перлина Донеччини», розташованому в місті Святогірську Донецької області, завершилася реабілітація і відпочинок дітей у рамках проєкту «Рінат Ахметов – Дітям. Мирне літо».

У таборі 115 школярів 8-14 років, які пережили жахи збройного конфлікту, з різних міст і сіл Донецької та Луганської областей, а також діти-переселенці з допомогою психологів Фонду долали травми війни. 

Завдяки густому хвойному лісу, цілющому повітрю та кришталево чистій воді поправляли фізичне здоров'я, а ще проходили різні майстер-класи та тренінги з відеоблогінгу, сценарного мистецтва та сторітелінгу.

На згадку про свій відпочинок дітей подарували організаторам подарунки - власні малюнки та листівки з подякою Фонду Ріната Ахметова.

- Фонд Ріната Ахметова багато зробив для мене та моєї родини. Дякую за путівку! Дякую за все!! - ділиться емоціями Софія Чеботарьова.

- Дякую за чудове мирне літо! - додає Кирило Стадник.

– Рінат Ахметов – єдиний благодійник в Україні, який системно і масштабно допомагає дітям Донбасу, - каже керівник проєкту, Оксана Іщук. - Фонд став першим надавати психологічну допомогу дітям, які живуть по обидві лінії розмежування. І ось уже сім років основне завдання проєкту – підтримка дітей Донбасу під час літніх канікул.