Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Дякуємо за несподіване свято дітям!» Відгуки ДБСТ Молярів та ДБСТ Кочнєвої – учасників новорічної акції «Рінат Ахметов – Дітям»

27.01.2021

На месенджер програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» продовжують надходити повідомлення з подякою за подарунки в рамках новорічної акції «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!». Ця добра традиція започаткувалася 2001 року, коли відомий благодійник Рінат Ахметов вперше привітав дітей в інтернатних закладах з Днем святого Миколая. Лише за останні шість років Фонд поздоровив більш ніж 700 тисяч дітей.

ДБСТ Молярів (Київська область) та ДБСТ Кочнєвої-Товарницького (Донецька область) – серед тих 100 тисяч учасників акції «Рінат Ахметов – Дітям» 2020 року. Дітки з будинків сімейного типу отримали солодощі та чарівний намет-вігвам для творчості та відпочинку.

Прийомна мама Наталія Моляр розповідає, що подарунки прийняли старші діти, поки батьки з малечею були на заняттях. Старші розпакували подарунки самостійно, і коли батьки з молодшими повернулися додому, намет вже стояв зібраний!

«Спочатку дітки трошки заплуталися, як вони нам розповіли, але потім впоралися і дуже раділи несподіваному подарунку,– каже Наталія Моляр. – Велика поляка Фонду Ріната Ахметова, що привітали! Було дуже приємно і несподівано. Ви створили нам справжнє свято. Якби діти були трошки меншими, легенда про Діда Мороза стала б реальністю! Дякуємо за турботу!»

Історію прийомних батьків Наталії та Андрія Моляр читайте тут: https://sirotstvy.net/ua/real-life-stories/stories-of-children-and-families/rodyna-molyar-chym-menshe-ditey-zhytymut%60-v-internatakh-tym-syl%60nishe-bude-nasha-natsiya-/

«Велика дяка, Велика шана, вам, людям , котрі пам'ятають і турбуються про наших дітей і наші родини в цей час, – написала нам прийомна мама Ольга Кочнєва. – Дітям дуже подобаються ваші подарунки як солодкі, так і ігрові. Кожній людині , а тим паче дитині дуже важливе піклування та увага, які ми відчуваємо і отримуємо від Вас, шановний Фонд Ріната Ахметова! ДБСТ – незвичайні родини, бо своїх дітей ми народили серцем. У нас і життя незвичайне. Тому ще раз велика подяка, що ви поруч з нами!!! Хай вам щастить!»

Історії ДБСТ Ольги Кочнєвої та Володимира Товарницького читайте тут:

https://sirotstvy.net/ua/real-life-stories/stories-of-children-and-families/shchaslyvi-istoriyi-dbst-ol%60ga-kochneva-my-khotily-lyshe-vsynovyty-khlopchyka-ale-vzhe-v-pershyy-rik/