Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Двійнятам потрібна любляча родина

13.10.2017

Кілька днів тому на порталі «Сирітству – ні!» ми розмістили анкети 5-річних двійнят: Даринки та Дениса.
 

Спеціалісти Служби у справах дітей Чернігівської обласної державної адміністрації та працівники закладу, у якому зараз перебуває малеча, попросили нас написати про цих дітей більше, аби привернути увагу до них. Адже дуже хочеться, щоб ці малюки якнайскоріше знайшли нову родину.

«Даринка – досить кмітлива дівчинка як для свого віку, спокійна й урівноважена, трішки сором’язлива, – розповідає психолог закладу. – На заняттях завжди працює акуратно, з цікавістю ставиться до будь-яких завдань, виконує їх охоче. Любить і малювати, і вирізати, і клеїти – будь-яка діяльність її захоплює. У Даринки досить хороший пізнавальний розвиток. Вона робить правильні висновки, завжди відслідковує думку вихователя під час занять. З нею цікаво займатися, і є результат.
 

Денис – теж спокійний хлопчик. Він також виявляє інтерес до занять. І в групі досить товариський, грається з дітками без проблем, конфліктів не створює.

Діти прив’язані одне до одного емоційно».
 

Ті спеціалісти, які працюють із Даринкою та Денисом, упевнені, що майбутнім батькам діти сторицею повернуть тепло й любов.

Тож, якщо вам сподобалися ці двійнята й ви хочете, аби вони стали вашими малюками, звертайтеся в Службу у справах дітей Чернігівської обласної державної адміністрації за телефоном: (0462) 67-46-38.

Нагадаємо, що більш детальна інформація про дітей надається тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі.