Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Душа болить за своє місто»: переселенка зі Слов’янська про евакуацію та допомогу від Фонду Ріната Ахметова

08.09.2022

Фонд Ріната Ахметова допомагає вимушено переміщеним особам у різних куточках України. Тетяна Іванівна, переселенка зі Слов’янська, — серед тих, хто отримав гуманітарну допомогу від Фонду в Києві.

Залишити рідне місто жінка наважилася не одразу, проте щоденні вибухи зрештою змусили евакуюватися. Вона поїхала до своїх дітей у більш безпечне місце, взявши із собою лише одну валізу, сумку та аптечку.

«Душа болить за своє місто, за свій будинок, квартиру. Ми не знаємо, коли закінчиться ця жахлива війна та чи зможемо повернутися додому», — зізнається Тетяна.

Наразі вона мешкає у столиці, де в одному з територіальних центрів соціального обслуговування населення отримала продуктовий набір від Фонду Ріната Ахметова.

«Дякую Рінату Ахметову, ми його дуже любимо. Ще з 2014 року ми знаємо, як він допомагає людям. Він дуже добра та порядна людина», — не стримує емоцій жінка.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

Зазначимо, що з 24 лютого 2022 року допомога від Ріната Ахметова охопила понад 12 млн мешканців України. Детальніше — за посиланням https://akhmetovfoundation.org/s/9376b1