Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

ДТЕК ШУ Павлоградське сумує із родиною загиблого шахтаря

06.05.2015

3 травня 2015 року під час виконання військового обов’язку в с. Оріхово-Василівці в Донецькій області загинув співробітник ДТЕК ШУ Павлоградське 1987 року народження Володимир Воронін. Володимира призвали у Збройні сили України 14 серпня 2014 року. Служив у військовій частині № 3672 майстром обслуги мінометної батареї другого механізованого батальйону.

До вугільної галузі Володимир прийшов 2007 року на шахту «Павлоградська», до мобілізації працював підземним електрослюсарем на дільниці конвеєрного транспорту № 1.

«Свою професію Володя вибрав не випадково, йому дуже подобалося «возитися» з технікою, постійно щось лагодив, удосконалював, купував старі мотоцикли, автомобілі й займався їх ремонтом. Ми його запам’ятали як відкритого, чуйного товариша. Володимир проявив себе як грамотний, цілеспрямований молодий співробітник, у якого були свої плани на майбутнє, і які він, на жаль, не встиг реалізувати. Не встиг створити сім’ю, виховати дітей, побачити мирне небо над Донбасом. Дуже боляче, коли в цій неоголошеній війні гинуть найкращі. Родині нашого шахтаря від компанії й Гуманітарного штабу Ріната Ахметова буде надано всю необхідну підтримку», — сказав начальник дільниці конвеєрного транспорту № 1 ДТЕК ШУ Павлоградське Сергій Вишневий.

За час ведення АТО для проходження військової служби було мобілізовано 87 співробітників ДТЕК ШУ Павлоградське.

Всього у ДТЕК було мобілізовано 1283 співробітники, 19 з них — загинули під час бойових дій.

ДЖЕРЕЛО