Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Друга автоколона 15-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова вже прибула до Донецька

06.02.2015

Друга автоколона із 35 машин у межах 15-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова, яка сьогодні вранці виїхала із Дніпропетровська, вже прибула до Донецька, на логістичну базу стадіону «Донбас Арени». Найближчим часом волонтери ФК «Шахтар» будуть розвантажувати машини й формувати продуктові набори для мирних жителів Донбасу.

Нагадаємо, 35 великовантажних машин Рейсу доставили крупи, борошно, соняшникову олію, макарони, пряники та дитяче харчування. Загальна вага гуманітарного вантажу цієї автоколони становить 650 тонн.

Благодійна допомога призначена мирним жителям Донбасу, які проживають у зоні проведення АТО, на підконтрольних українській владі територіях і в містах на лінії вогню.

Всього, у межах 15-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова заплановано доставити 250 тисяч продуктових пакетів і 30 тисяч дитячих наборів для мирних жителів Донбасу, які проживають у зоні проведення АТО, на підконтрольних українській владі територіях, зокрема, у містах на лінії вогню. Це понад 4 тисячі тонн вантажу і 220 великовантажних автомобілів.