Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Дорогі друзі, вітаємо з Днем усиновлення!

30.09.2019

Сьогодні, 30 вересня, Україна відзначає День усиновлення. Це національне свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів – вони як рідних виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це свято родинного затишку та дитячої надії.

Фонд Ріната Ахметова щиро дякує людям, щоденна праця яких дозволяє дітям знаходити свої люблячі сім’ї.

Висловлюємо подяку нашим партнерам – Міністерству соціальної політики України, Службам у справах дітей обласних державних адміністрацій та Службі у справах дітей Київської міської державної адміністрації.

Нехай ті, хто вже став татом чи мамою, знайшовши свою народжену серцем дитину, будуть щасливими у своєму батьківстві та материнстві. Ваші діти зростатимуть здоровими і щасливими та наповнюватимуть ваше життя сенсом, радістю, любов’ю.

А тим, хто лише планує стати усиновителями, опікунами, прийомними батьками, батьками-вихователями, бажаємо віри у здійснення мрії, сили, терпіння й наснаги. Пам’ятайте, що «шлях здолає той, хто йде».

За час роботи програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» свої нові родини знайшли 9423 дитини. Команда програми й надалі буде працювати, аби якомога більше хлопчиків і дівчаток познайомилися з майбутніми батьками.

Щоб кожна дитина зростала щасливою у люблячій родині!