Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Допитливі малюки чекають на родину

08.09.2017

– Що ви любите?
– Ми любимо складати пазли, збирати конструктор, гратися на майданчику, спускатися з гірки й бути малюками, – не даючи сказати сестричці, випалює Микита.
– А ким мрієте стати, коли виростете?
– Я мрію про пожежну машину. Хочу бути пожежником, – говорить хлопчик.
– А я мрію бути лікарем, – каже Олеся.
– Ні! Королевою! – поправляє її братик.
– А ви хочете, щоб у вас була сім’я?
– Так! – одночасно й голосно відповідають діти.
– А сім’я – це хто?
– Сім’я – це мама й тато, бабуся й дідусь.
 

Такий діалог відбувся між спеціалістами програми «Сирітству – ні!» та братиком і сестричкою: 5-річним Микитою й 7-річною Олесею. Наразі діти перебувають в інтернатному закладі та з нетерпінням чекають на майбутніх батьків.

Ми впевнені, що разом із цими малюками в дім майбутніх тата й мами прийдуть веселощі та радість. Проте потенційним батькам треба бути готовими відповідати на тисячі запитань Микити, адже хлопчик дуже допитливий і непосидючий.

Спеціалістів програми «Сирітству – ні!» вразило те, наскільки дружними є ці діти, як вони захищають одне одного. Вони щасливі, що разом. А повноцінна родина зможе примножити їхнє щастя.
 

Тож, якщо вам сподобалися Олеся та Микита, звертайтеся в Службу у справах дітей Донецької обласної державної адміністрації за телефоном: (0626) 48-52-23.

Звертаємо увагу користувачів порталу на те, що діти не підлягають усиновленню, але можуть бути влаштовані в прийомну сім’ю, дитячий будинок сімейного типу або в родину опікуна.

Малюки дуже чекають!