Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Допомога у 89 селах Донецької області: куди приїдуть волонтери в грудні?

01.12.2016

Понад 11 тисяч дорослих та дитячих новорічних продуктових наборів у грудні видадуть мобільні бригади Штабу Ріната Ахметова. Продукти отримають жителі «сірої зони» і глибинки на непідконтрольній території. Також продуктові набори отримають переселенці в Покровському Донецької області.

«У грудні мобільні бригади будуть доставляти змінені набори до новорічних свят. Першими їх отримають жителі Новотроїцького та селища Північне під Торецьком. До кінця грудня волонтери охоплять 89 населених пунктів, як на самій лінії розмежування, так і у віддалених районах на непідконтрольній території. Заплановані виїзди в Жованку, Майорськ, Новомихайлівку, Зайцеве, Новотроїцьке. Більш ніж 11 тисяч пенсіонерів, інвалідів, багатодітних сімей та інших найбільш соціально незахищених категорій отримають набори до Нового року», – розповіла Римма Філь, координатор Гуманітарного штабу Ріната Ахметова.

Всього новорічні набори отримають 560 тисяч жителів Донбасу з обох боків лінії зіткнення.

Далі публікуємо графіки виїздів мобільних бригад у грудні 2016 року. Також докладну інформацію про видавання допомоги можна дізнатися на гарячій лінії Штабу 0800 509 001.