Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Допомога там, де найважче: у Бахмуті триває видача продовольчих наборів від Фонду Ріната Ахметова

28.02.2023

 У Бахмуті, одній із найгарячіших точок на лінії фронту, триває видача гуманітарної допомоги від Фонду Ріната Ахметова. Нещодавно для тих людей, що залишилися в місті, Фонд передав майже 4 тисячі наборів із продуктами першої необхідності.

Безпекова й гуманітарна ситуація в громаді з кожним днем стає все складнішою. Зважаючи на відсутність світла та газу, до кожного з переданих Фондом наборів увійшла ситна та поживна їжа, яку можна зберігати протягом тривалого періоду.
 
Загалом від початку повномасштабної війни Фонд передав понад 173 тисячі наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

За цей час Фонд Ріната Ахметова передав понад пів мільйона продуктових наборів для жителів 22 областей України. Усього з 24 лютого 2022 року для мешканців України буде передано 800 тисяч наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2