Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Допомога психологів діткам Донецька. Як отримати?

04.08.2015

Упродовж минулого тижня в донецькому Центрі психологічної підтримки Гуманітарного штабу Ріната Ахметова на «Донбас Арені» психологи традиційно працювали з дітьми на індивідуальних і групових заняттях. Всього за тиждень Центр відвідали 73 дитини різного віку.

Під час занять кваліфіковані психологи застосовують спеціальні методики у спілкуванні з дітьми залежно від віку та ситуації, починаючи від арт-терапії, хенд-мейд і закінчуючи гімнастикою й бесідами.

Психологічна служба Штабу Ріната Ахметова запрошує діток від 4 до 14 років на стадіон «Донбас Арена» на психологічні групи та індивідуальні консультації. Зустрічі проходять щодня, крім неділі.

Під час групових занять і консультацій фахівці в безпечній і підтримувальній атмосфері допоможуть дітям:

  • побороти тривожність, страхи, зокрема, через пережиті бойові дії, через спілкування, рухливі ігри, арт-терапію та інші методики;
  • розвинути творчі здібності;
  • навчитися краще розуміти, що відбувається навколо;
  • освоїти прості антистресові техніки, які можна використовувати разом із батьками під час критичних і стресових ситуацій.

Усього з початку роботи Психологічної служби Штабу Ріната Ахметова допомогу отримали понад 23 тисячі дітей різного віку, як тих, що перебувають у зоні АТО, так і переселенців у Маріуполі, Києві, Дніпропетровську, Слов’янську та інших містах.

Для того щоб узяти участь у заняттях на «Донбас Арені», необхідно попередньо зареєструватися за телефоном 0800 509 001 або електронною поштою [email protected].