Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Допомога попри обстріли: Фонд Ріната Ахметова доставив 3600 продуктових наборів до Дружківки

15.11.2022

Бригади мобільної видачі Фонду Ріната Ахметова привезли великий вантаж із продуктами харчування до Донеччини. Гуманітарну допомогу отримали мешканці Дружківки. 

Фонд системно допомагає мешканцям України, які найбільше потребують підтримки. У тому числі, доставляє гуманітарну допомогу у населені пункти, які ледь не щодня зазнають ворожих обстрілів. 

Жителі Дружківки отримали 3600 продуктових наборів від Фонду Ріната Ахметова. Кожен набір містить найнеобхідніші, поживні та ситні продукти: це макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет та печиво.

«Фонд Ріната Ахметова готовий оперативно прийти на допомогу людям, які перебувають у складній гуманітарній ситуації. Щоби підтримати співвітчизників, бригади мобільної видачі Фонду доставляють продуктові вантажі у населені пункти, які зазнають обстрілів, а також на нещодавно звільнені території», — коментує Ірина Блажан, головний директор програм Фонду Ріната Ахметова.

Усього для мешканців України у 2022 році буде передано півмільйона наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2