Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Допомога переселенцям у Києві: Фонд Ріната Ахметова передав до Деснянського району столиці чергову партію продуктових наборів

03.07.2022

Переїхавши на нове місце, переселенці одразу стикаються з цілою низкою викликів: від забезпечення себе продуктами харчування і речами першої необхідності до пошуку прихистку та роботи.

Для того, щоб допомогти внутрішньо переміщеним особам якнайскоріше адаптувався до нових умов життя, Фонд Ріната Ахметова передав до Києва чергову партію гуманітарної допомоги. Понад тисячу продуктових наборів Фонд доставив до територіального центру соціального захисту населення Деснянського району столиці.

До складу наборів увійшли: макаронні вироби, згущене молоко, борошно, цукор, пшенична крупа та консервоване тушковане м‘ясо.

Загалом Фонд уже передав до Києва понад 71,5 тисяч продуктових наборів. Усього для мешканців України буде передано 400 тисяч наборів із продуктами харчування.

Зазначимо, що з 24-го лютого 2022 року гуманітарна допомога від Ріната Ахметова охопила 3 мільйони людей. Більше 1,2 мільйона з них було охоплено допомогою Фонду, решта — бізнесами SCM.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».