Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Допомога переселенцям у Києві: Фонд Ріната Ахметова передав 2 тисячі продуктових наборів до Голосіївського району столиці

23.06.2022

Війна підступно увірвалася в життя українців, назавжди розділивши його на дві половини. Щодня тисячі людей, рятуючись від постійних обстрілів, змушені шукати безпечне місце чимдалі від зони активних бойових дій. Хтось знайшов прихисток за кордоном, а хтось — всередині країни, зокрема в Києві.

Для того, щоби допомогти переселенцям адаптуватися до життя на новому місці, Фонд Ріната Ахметова передав до столиці чергову партію гуманітарної допомоги. Це понад 2 тисячі продуктових наборів, які були доставлені до територіального центру соціального обслуговування Голосіївського району.

До їхнього складу увійшли: макаронні вироби, згущене молоко, борошно, цукор, пшенична крупа та консервоване тушковане м‘ясо.

Загалом Фонд уже передав у місто Київ понад 67 тисяч продуктових наборів. Усього для мешканців України буде передано 400 тисяч наборів із продуктами харчування.

Зазначимо, що з 24-го лютого 2022 року гуманітарна допомога від Ріната Ахметова охопила 3 мільйони людей. Більше 1,2 мільйона з них було охоплено допомогою Фонду, решта — бізнесами SCM.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».