Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Долучайтеся до участі в конкурсі «7 років по сторінках щастя»

23.11.2016

На календарі 23 листопада, а це означає, що до закінчення конкурсу «7 років по сторінках щастя», який присвячений 7-річчю порталу «Сирітству – ні!», залишається тиждень. Конкурсні роботи необхідно надіслати до 1 грудня.

Ми вже чули від деяких батьків, які взяли діток у родини про те, що вони соромляться писати власні історії, бо не впевнені, що зможуть сформулювати свої почуття в красивий художній текст. Але не варто боятися, адже, якими б словами ви не розповідали свою історію, щирість завжди відчувається. А в наш час, коли щодня в усіх дуже багато справ, багато відповідальності, багато обов’язків, коли ми постійно кудись біжимо, коли шаленість ритму життя зашкалює… так хочеться зупинитися й відволіктися на щось добре й позитивне.

Ті історії, які вже надійшли на конкурс, дуже щирі й теплі. Ми впевнені, що кожен, хто прийняв дитину в родину, зможе написати кілька не менш зворушливих слів. Тож чекаємо!
 

Нагадаємо, що до участі в конкурсі запрошуються усиновителі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі, які знайшли своїх синочків та донечок на порталі «Сирітству – ні!», а також їхні діти.

Хто бажає долучитися до участі в конкурсі, повинен заповнити анкету, додавши свою написану історію про те, як портал змінив життя родини. Обсяг тексту – до 6000 знаків (з урахуванням пробілів). До історії необхідно додати також кілька світлин (мінімум 1), що ілюструватимуть розповідь. Фото надсилайте на електронну адресу [email protected], вказавши в темі листа своє прізвище та ім’я. Більш детально з умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням.