Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Добрі справи»: проект для прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. Як взяти участь?

02.10.2016

Ініціативу Фонду Ріната Ахметова «Рік наставництва й усиновлення» вирішила підтримати газета «Сегодня». Запущено соціальний проект «Добрі справи». У межах цього проекту, до 19-річчя газети, редакція допомагає старшокласникам із прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу визначитися з їхніми майбутніми професіями.

Учасники проекту «Добрі справи» зможуть побувати на майстер-класах, послухати розповіді експертів із різних сфер діяльності про їхню роботу, постажуватися, побути в ролі фахівців певних галузей.

До участі в проекті запрошують 19 прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, у яких виховуються учні 9 – 11 класів, з Києва, Маріуполя, Дніпра, Харкова, Львова та Одеси.

Якщо ви хочете взяти участь у цьому проекті, надсилайте листа з короткою інформацією про вашу сім’ю й контактними даними на електронну адресу: [email protected]. Зверніть увагу: кількість учасників обмежена.

Сподіваємося, проект «Добрі справи» допоможе дітям зорієнтуватися у виборі майбутньої професії й надихне на досягнення високих результатів у подальшому навчанні.

ДЖЕРЕЛО