Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

ДО УВАГИ ОДЕРЖУВАЧІВ ДОПОМОГИ!

03.11.2016

Штаб Ріната Ахметова приділяє особливу увагу якості гуманітарної допомоги. Набори виживання щомісяця отримують приблизно 400 тисяч осіб. Всі продукти підтверджені сертифікатами якості й мають запас терміну зберігання.

Є п’ять етапів перевірки гуманітарної допомоги. На першому етапі товари перевіряються відділом закупівель і в незалежних лабораторіях. Другий етап перевірки здійснюється під час приймання постачань у розподільному центрі Штабу в Дніпропетровську. Третій етап – перевірка продуктів під час розвантаження їх у логістичних центрах Штабу в Донецьку й Маріуполі. На четвертому етапі продукти перевіряються нашими волонтерами під час стикерування й комплектації наборів. П’ятий, найважливіший етап, – це моніторинг відгуків одержувачів.

Моніторинг здійснюється в трьох форматах:

  1. Гаряча лінія. Одержувачі допомоги телефонують на гарячу лінію й залишають пропозиції щодо поліпшення роботи Штабу Ріната Ахметова, пунктів видавання та відгуки про наборах. Наші співробітники обробляють кожен відгук і усувають виявлені проблеми. Крім того оператори гарячої лінії самостійно обдзвонюють одержувачів допомоги, щоб отримати зворотний зв’язок.
  2. Бюро оцінки якості. Оператори бюро обдзвонюють 3 тисячі людей на місяць. На підставі їхніх відповідей штаб отримує достовірну картину про наповнення продуктового набору, як самих продуктів, так і організації процесу отримання допомоги.
  3. Соціальні мережі та інтернет. Співробітники штабу відстежують відгуки й коментарі одержувачів допомоги про якість продуктів.

Звертаємо увагу одержувачів допомоги, що за наявності питань чи зауважень до якості продуктів ви можете звертатися на гарячу лінію Штаб Ріната Ахметова на лінію допомоги 0800 509 001. Дзвінки з мобільних і стаціонарних телефонів безплатні.

Докладніше про процес перевірки якості можна прочитати тут.