Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Діти з радості плескали в долоні»: психолог інтернату про Акцію «Рінат Ахметов – Дітям!»

07.01.2020

У грудні 2019 року Акція «Рінат Ахметов – Дітям!» відбулася вдев’ятнадцяте. Це була ціла естафета активностей під девізом «У кожній дитині є суперсила». Серед них мотиваційні зустрічі амбасадорів Фонду з вихованцями інтернатів, відомі як проект «Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила». Одна з таких зустрічей відбулася в Маріупольському дитячому будинку змішаного типу «Центр опіки». Психолог установи Надія Герман упевнена, що мотиваційні зустрічі мають винятково позитивний вплив на дітей:

– Діти щиро радіють цим зустрічам, навіть у долоні плескають з радості. Тому що можливість побачити людей з телевізора та почути від них історії успіху є безцінним. Формат цього року, коли Фонд дав можливість вихованцям інтернатів спробувати себе в різних професіях, теж дуже сподобався. Навички, що засвоїли діти, спілкуючись із професіоналами своєї справи, може, і не стануть частиною їхньої професії, але точно знадобляться в житті. Щиро дякуємо Рінату Леонідовичу за те, що так багато робить для дітей, особливо за ці зустрічі, що розширюють соціальний простір.

«Рінат Ахметов – Дітям!» – наймасштабніша новорічна акція в країні, багаторічна та неперервна традиція добра й особистої участі Ріната Ахметова в долях сотень тисяч хлопчиків і дівчаток. Тільки за останні п’ять років учасниками Акції стали 700 000 дітей.