Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Діти з Миколаївщини чекають на свої майбутні родини: у базі розміщено нові анкети

16.12.2016

Багато кандидатів в усиновлювачі з Миколаївської області запитували, коли на порталі «Сирітству – ні!» з’являться нові анкети діток саме з їхнього регіону та чи поїде наша знімальна група туди у відрядження.

Дуже сподіваємося, що наступного року команда програми працюватиме там у закладах інтернатного типу. Поки ж Служба у справах дітей Миколаївської обласної держадміністрації надіслала нам інформацію про 31 дитину віком до 15 років.
 

У кожній публікації про розміщення нових анкет у базі ми наголошуємо на кількох важливих нюансах, але знову й знову до нас звертаються з двома запитаннями: «Чи можна всиновити одну дитину, якщо в неї є брати й сестри?» та «Які в дитини діагнози?».

Тож повторимо ще раз :)

Брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, у рідкісних випадках дітей роз’єднують. Детальніше про це читайте тут.

Ми не володіємо інформацією про діагнози дітей. Ці дані повідомляються спеціалістами служби у справах дітей тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі, що хочуть узяти дитину в родину.

Якщо вам сподобався хтось із цих хлопчиків чи дівчаток, звертайтеся в Службу у справах дітей Миколаївської обласної державної адміністрації за телефоном: (0512) 47-38-17.