Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Діти з Донбасу відвідають зустріч із Ніком Вуйчичем

06.04.2016

З ініціативи Штабу Ріната Ахметова 30 дітей із Донбасу відвідають зустріч із Ніком Вуйчичем, яка відбудеться 7 квітня в Києві.

Нік Вуйчич – всесвітньо відомий мотиваційний оратор, меценат і письменник. Його місія – «допомогти людям знайти свій шлях у житті». Нік народився без рук і ніг, але навчився жити зі своїми «недоліками», і тепер вчить інших не опускати рук і жити яскравим та насиченим життям. Його виступи, переважно, звернені до дітей і молоді в надії на активізацію в них пошуку сенсу життя й розвитку власних здібностей.

Для дітей із Донбасу зустріч із Ніком Вуйчичем – великий шанс. Шанс забути про свій біль і з упевненістю поглянути в майбутнє. Зустріч відвідають діти, які зараз перебувають на відпочинку в таборі «Лісова застава». Переважно – це хлопці, які проживають у «сірій зоні» й на непідконтрольній території. Вони, як ніхто, знають, що таке війна, і щодня спостерігають її руйнівну силу.

Olerom, компанія-організатор, виділила для дітей із Донбасу безплатні місця на заході, а Гуманітарний штаб взяв на себе транспортні витрати.