Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Діти-переселенці з прийомних сімей отримали новорічні подарунки від футболістів «Шахтаря»

11.12.2016

Одне з останніх тренувань футбольного клубу «Шахтар» у 2016 році, що минає, відвідали діти-переселенці. Серед дітей, які побували на тренуванні, були вихованці прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу з Донбасу.

«Футбольний клуб «Шахтар» давно є партнером Фонду Ріната Ахметова. Вже не вперше перед новорічними святами команда проводить відкрите тренування, на яке запрошують дітей з Донбасу, зокрема хлопчиків і дівчаток з прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу. Так приємно було бачити захоплення дітей від спілкування з улюбленою командою, їхні позитивні емоції», – розповіла керівник програми «Сирітству – ні!» Євгенія Рзаєва.

50 хлопчиків та дівчаток разом із батьками приїхали подивитися, як улюблена команда готується до головного дербі країни – матчу з київським «Динамо». Після закінчення тренування гравці й головний тренер Паулу Фонсека вручили маленьким уболівальникам подарунки.

«Для нас велика честь привітати цих дітей із майбутніми новорічними святами. Маленькі вболівальники отримали від нас подарунки. Сподіваюся, вони скоро будуть святкувати Новий рік і Різдво Христове у своїх будинках. Хлопці побажали нам перемоги в грі з «Динамо» і, звичайно, завоювати чемпіонство, а наша мрія – щоб якомога швидше закінчилася війна», – сказав капітан команди Даріо Срна.

Атмосфера веселощів, фото й автографи – малюки довго не відпускали своїх кумирів. Завершився теплий прийом загальним знімком на пам’ять. Діти отримали незабутні враження, а команда – заряд позитивних емоцій напередодні важливого матчу.