Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Діти Донецька й Макіївки отримають психологічну підтримку від фахівців Штабу Ахметова

16.03.2015

З 16 березня на стадіоні «Донбас Арена» для дітей Донецька й Макіївки, а також їхніх батьків починає роботу психологічна служба Гуманітарного штабу Ріната Ахметова. Для заняття з дітьми створені розвивальні групи, також передбачені індивідуальні зустрічі та консультації з фахівцями Штабу.

Під час занять у розвивальних групах діти зможуть:
• виявити творчі здібності та навчитися справлятися зі своїми тривогами і страхами;
• розвинути абстрактне мислення і креативність
• освоїти прості техніки антистресової саморегуляції, які легко можуть використовувати діти й батьки

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова запрошує дітей і батьків із Донецька й Макіївки приєднатися до занять. Для участі у групах та отримання індивідуальних консультацій необхідно попередньо зареєструватися за телефоном 095 528 22 75 або електронною поштою [email protected].


Заняття та консультаційна робота будуть проходити за таким графіком:

Вівторок
Індивідуальні консультації з дітьми й дорослими
Графік роботи: 10.00–14.00

Середа
Дитяча група
Графік роботи: 14:00–17:00

П’ятниця
Дитяча група
Графік роботи: 10:00–13:00

Субота
Дитяча група
Графік роботи: 10:00–14:00

Нагадаємо, проект психологічної допомоги людям, які проживають у зоні АТО й переміщеним особам, Гуманітарний штаб реалізує з листопада 2014 року. Для участі було відібрано 250 найкращих фахівців з усієї України, які вже мають диплом психолога. На сьогодні це єдиний в Україні проект, спрямований на відновлення психологічного стану переселенців і жителів зони АТО.

Гуманітарний Штаб цілеспрямовано виконує поставлене Рінатом Ахметовим завдання з навчання психологів, які допомагатимуть дітям і сім’ям у зоні АТО, а також тим, хто виїхав на безпечну територію. За час роботи Психологічної служби Штабу Ріната Ахметова заняття в розвивальних групах та індивідуальні консультації з фахівцями пройшли понад 2000 дітей і їхніх батьків. Заняття проводяться як для жителів зони АТО, так і для переселенців у Маріуполі, Києві та інших містах України.