Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Діанка чекає на приїзд тата і мами

13.07.2019

Маленьку темнорусу дівчинку з допитливим розумним поглядом знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова побачила в одному з інтернатних закладів Житомирської області. Там наші спеціалісти фотографували дітей, які підлягають усиновленню та влаштуванню в інші сімейні форми, знімали відео про декого з них. 
 
Діанка також стала героїнею відеоісторії, що згодом можна буде переглянути на порталі. 
 
 
Кожна дитина має жити в сім’ї, кожній дитині потрібні люблячі мама й тато, а особливо цій дівчинці, яка виглядає тендітною, але має характер справжнього командира.тВихователі, які працюють з дівчинкою, розповіли нам про те, що Діанка дуже любить, аби їй приділяли увагу, любить обійми, хоче, щоб до неї приїхали мама й тато, а ще обожнює повчати інших. 
 
 
«У відомому їй середовищі Діанка почуває себе царівною. Вона дуже цілеспрямована дівчинка, в усьому хоче бути найкращою. Обожнює танцювати. У процесі гри настільки захоплюється персонажами, яких вигадала, що не помічає навколо нічого. Завжди говорить те, що думає, ду3же прямолінійна», – розповіла вихователька Діани. 
 
Діанка має ще двох братиків і сестричку, яких давно не бачила. Діти мають бути разом, адже вони рідна кров. 
 
Якщо ви відчули, що це ваша донечка і ви саме ті, хто подарують Діанці та її братикам і сестричці щастя, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Житомирської обласної державної адміністрації за телефоном: (0412) 47-10-97 . З детальною інформацією про дитину можуть бути ознайомлені тільки кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі.