Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

День усиновлення – це щастя, а ні таємниця. Фонд Ріната Ахметова вітає батьків і дарує корисний тренінг

30.09.2022

Щорік 30 вересня Україна святкує День усиновлення. Це день, коли бажано привітати усиновителів, прийомних батьків, опікунів, батьків-вихователів – людей, які прийняли в свою родину дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Програма «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» долучається до привітань, шанує усіх підписників та користувачів порталу. А також - усіх батьків, які народили серцем і тих, хто поки що тільки збирає документи та готується до процесу усиновлення/ опіки/ піклування/ прийомного батьківства.

Дякуємо вам за вашу небайдужість і рішучість. Адже зараз, коли ще триває війна, гинуть люди і діти залишаються сиротами, особливо потрібна саме ваша рішучість, саме ваша небайдужість і прагнення долати труднощі заради щастя дитини. Здоров’я вам, сил, терпіння на шляху до серця дитини.

Усиновлення – це надзусилля, на яке наважиться далеко не кожен. А тим, хто наважився, потрібна постійна підтримка як близьких так і фахівців, а ще - постійне навчання і вдосконалення вмінь та навичок. Саме тому, на День усиновлення вже традиційно Фонд Ріната Ахметова проводить тренінг для усиновителів (як кандидатів, так і вже батьків з досвідом виховання) з фаховим психологом.

Цього року ми не оминули добру традицію. З 12 до 14 години сьогодні тренерка Любов Лоріашвілі проведе навчання на тему:

«Сімейні таємниці: про що варто знати дітям».

На час публікації цього матеріалу на тренінг зареєструвалося близько 130 учасників з різних куточків України. По завершенню вони мають можливість отримати електронний сертифікат щодо проходження цієї теми. А для тих, хто не встиг зареєструватися, у жовтні з’явиться онлайн-версія на YouTube каналі Фонду Ріната Ахметова.

Ще раз вітаємо с з Днем усиновлення! Впевнені, що День усиновлення – це щастя, а не таємниця. Щастя, що є люди, які наважилися на усиновлення і знають, як насправді важко народити серцем. Щастя, здобуте кроками турбот і переживань, успіхів та невдач.

Щастя, що зараз ця тема відкрита, і є можливість говорити з іншими про усиновлення.

Щастя, що є родини, в яких живуть і розквітають усиновлені діти, народжені серцем.