Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Давід: «Я хочу, щоб до мене приїхали батьки»

22.02.2019

Дев’ятирічний Давід запам’ятався знімальній групі програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова своєю кмітливістю та розсудливістю. Хлопчик дуже комунікабельний. Він упевнено розповідав нам про себе, про свої улюблені заняття й про те, якою має бути справжня родина. 
 
 
Давід обожнює активну діяльність. Хлопчик годинами може набивати м’яча, поки не впевнений, чи хоче зв’язати життя із футболом. Як усі його товариші, захоплюється машинками та грою у «Козаки-розбійники». Давід майже ніколи не сидить на місці, весь час при справі. 
 
«Я хочу, щоб до мене приїхали батьки. Вони не мають пити та палити, я за здоровий спосіб життя. Сім’я – це коли є тато і мама, а ще братики і сестрички. У сім’ї мають поважати одне одного та любити. Це найголовніше», – ділиться Давід. 
 
 
Давід чудовий! Він подарує свою любов людям, які приймуть його серцем. Якщо ви відчуваєте, що маєте бажання забрати цього хлопчика додому, у власне життя, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації за телефонами: (047) 233-01-15, (047) 254-32-61. Більш детальна інформація про дитину надається тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі.