Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Даріо Срна дарує ноутбуки дітям Донбасу

22.04.2016

Капітан «Шахтаря» продовжує піклуватися про дітей, які перебувають у зоні військового конфлікту чи постраждалих внаслідок бойових дій. Цього разу Даріо Срна придбав 100 ноутбуків для дітей, які виховуються в інтернатах Донецької області. Це діти-сироти, а також діти з особливими потребами та обмеженими можливостями щодо здоров’я – мають серцево-судинні захворювання, мовленнєві та нервово-психічні порушення, ДЦП. На всіх комп’ютерах встановлено програмне забезпечення, яке дозволить відтворити будь-який необхідний навчальний матеріал і допоможе дітям в освоєнні нових навичок. Першими техніку отримали юні жителі Горлівки, Ясинуватої та Шахтарська.

– Упродовж ось уже двох років президент «Шахтаря» допомагає землякам із Донбасу. І робить це від щирого серця. У Донецьку, у Донбасі живуть наші рідні вболівальники. Всі ці роки вони вірили в мене й у нашу команду, а зараз опинилися в біді. Тому я теж хочу допомогти їм! Діти – наше майбутнє! І повинні мати можливість вчитися й розвиватися, особливо в нинішній важкий час, – сказав Даріо Срна.

Благодійна допомога надходитиме поетапно до кінця цього року. З квітня до грудня ноутбуки одержать 23 інтернати Донецької області, у яких виховуються 2 204 дитини віком від 7 до 17 років. Акція охопить 11 міст: Торез, Донецьк, Макіївку, Шахтарськ, Сніжне, Докучаєвськ, Єнакієве, Зугрес, Амвросіївку, Ясинувату та Горлівку.

Нагадаємо, раніше Даріо Срна передав дітям із Донбасу 20 тонн мандаринів, канцелярські набори, спортивний інвентар та футбольну форму.

ДЖЕРЕЛО