Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Чудовий Костя чекає на хорошу родину

26.01.2018

Кожна дитина, з якою знімальній групі програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова доводиться спілкуватися під час роботи в інтернатних закладах, залишає свій маленький слід у серцях спеціалістів. А от Костя запам’ятався своєю щирістю та добротою. Про нього хочемо розповісти сьогодні трохи більше.
 

Хлопчик живе в одному з інтернатних закладів Донецької області. Він дуже активний, рухливий. Усе йому цікаво, він не соромиться ставити свої численні запитання.

«Я люблю складати пазли й гратися конструктором «Лего». Часто буваю на майданчику: закидаю м’яч у кільце, граю у футбол, кручуся на брусах», – розповідає про улюблені заняття Костя.

Він мріє стати пожежником, коли виросте, адже хоче допомагати людям і бути героєм.
 

Спеціалісти програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова вірять, що Костя скоро стане комусь прекрасним сином, але його майбутні батьки повинні бути готовими приділяти дитині багато уваги, відповідати на всі запитання та просто любити й приймати серцем.

Нагадаємо, що інформація, яка є в анкеті дитини, – це максимум, дозволений законодавством України для розголошення на загал. З детальною інформацією спеціалісти служби у справах дітей можуть ознайомити тільки кандидатів в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі.

Якщо ви хочете, аби Костя став вашим, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Донецької обласної державної адміністрації за телефоном: (06264) 8-52-23.

І не забудьте потім поділитися з нами своїм щастям, розкажіть власну історію майбутнім татам і мамам.