Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Чудовий Ілля чекає чудових батьків

03.08.2019

Кожна дитина, з якою спілкується знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова під час роботи в інтернатних закладах, залишає свій маленький слід у серцях спеціалістів. А от Ілля запам’ятався своєю щирістю та жвавістю. Про нього хочемо розповісти сьогодні трохи більше. 
 
Хлопчик живе в одному з інтернатних закладів Житомирської області. Він дуже активний, рухливий, все йому цікаво. 
 
Ілля трішки засоромився, коли наш спеціаліст почав з ним бесіду, тож про нього розповіла вихователька, яка працює з дитиною: «Ілля обожнює тварин, знає їхні назви та особливості. Хлопчик – ватажок серед однолітків, лідер, любить порядок. Полюбляє купання у кульках. Він мріє стати щасливим, щоб було кого обійняти, коли страшно чи сумно». 
 
 
Спеціалісти програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова вірять, що Ілля незабаром стане комусь хорошим сином, але його майбутні батьки мають бути готовими приділяти дитині багато уваги, відповідати на всі запитання та просто любити й приймати серцем. 
 
Зверніть увагу на те, що дані в анкеті дитини – це максимум, дозволений законодавством України для розголошення на загал. З детальною інформацією спеціалісти служби у справах дітей можуть ознайомити тільки кандидатів в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі. 
 
 
Якщо ви хочете, аби Ілля став вашим, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Житомирської обласної державної адміністрації за телефоном: (0412) 47-10-97. 
 
І не забудьте потім поділитися з нами своїм щастям, розкажіть власну історію майбутнім татам і мамам.