Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Чого бажають медикам? Підсумки конкурсу від Фонду Ріната Ахметова

15.01.2021

Наприкінці 2020 року Фонд Ріната Ахметова запропонував усім бажаючим подякувати головним героям минулого року – медикам – за професіоналізм у боротьбі з коронавірусом і привітати їх з Новим роком. Автору найоригінальнішого привітання було обіцяно цінний приз – екшн-камера. Побажання лікарям збиралися під спеціальним конкурсним постом на сторінках Фонду Ріната Ахметова в соціальних мережах Facebook та Instargram і на особистих сторінках з хештегом Фонду. Постійні читачі акаунтів активно брали участь в конкурсі та лайками підтримували найкращі привітання. Загалом на конкурс свої побажання для медиків надіслали більше 200 осіб. Географія учасників широка, привітання надсилали з усієї України і навіть з-за кордону. В основному медикам бажали здоров'я, фінансового благополуччя та любові. А найбільше число лайків (583) зібрав коментар з поздоровленням від Вероніки Савченко:

«Лікар – професія з великої літери, саме лікарі щодня рятують або полегшують чиєсь життя. Тому в святковій метушні не забудьте про знайомих докторів! Вітаю всіх лікарів з Новим роком! Нехай завжди щастить! Яскравої, сонячної погоди і добрих, світлих днів!»

Вероніка визнана переможницею конкурсу й отримує головний приз.

– 2020 рік був роком складних випробувань для всього світу, в тому числі для України. Загроза коронавірусу згуртувала суспільство та виявила головних героїв нашого часу – медиків. Вони знаходилися на передовій боротьби з коронавірусом, працювали в «червоній зоні» без вихідних і свят, аби рятувати життя і здоров'я українців. Протягом всього року Фонд Ріната Ахметова підтримував лікарів, передаючи їм сучасне медичне обладнання та витратні матеріали, необхідні для лікування COVID-19. Перед Новим роком був організований конкурс «Привітай медиків». Всі привітання, отримані від передплатників акаунтів Фонду в соціальних мережах, передані лікарям, – сказала Юлія Єршова, директорка з комунікацій Фонду Ріната Ахметова.