Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Черговий гуманітарний вантаж від Фонду Ріната Ахметова прибув до Миколаївщини

17.11.2022

Гуманітарна допомога від Фонду Ріната Ахметова продовжує надходити до різних регіонів України, забезпечуючи потреби місцевих жителів і переселенців у продуктах харчування. Нещодавно черговий вантаж прибув до Миколаївської області, мешканці якої ледь не щодня зазнають жахливих обстрілів.

Цього разу 2,5 тисячі продуктових наборів було доставлено до Первомайська. Вони були розподілені серед внутрішньо переміщених осіб, які через війну вимушено покинули рідний дім і переїхали до Миколаївщини.

У кожному переданому наборі ситні та поживні продукти: макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет та печиво.

Слід зауважити, що це не перша партія допомоги, яка надійшла до регіону за останній час. Раніше продуктові набори від Фонду отримали й жителі багатьох інших громад, зокрема Казанківської, Воскресенської і Веснянської.

Загалом Фонд уже передав до Миколаївської області 22,5 тисячі продуктових наборів. Усього для мешканців України у 2022 році буде передано півмільйона наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2