Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Чекаємо запитань до дитячого лікаря-психіатра Юрія Стратовича для вебінару

16.07.2018

Фонд Ріната Ахметова в рамках програми «Сирітству – ні!» проводить щомісячні вебінари з психологами, лікарями, експертами у сфері захисту прав дітей. 
 
Провівши опитування серед читачів порталу «Сирітству – ні!» на офіційній сторінці у Facebook, спеціалісти програми з’ясували, що є потреба в консультації лікарів. 
 
Тому наш наступний гість – віце-президент Всеукраїнської асоціації дитячих психіатрів, дитячий лікар-психіатр вищої категорії, психотерапевт, фахівець із гармонійно емоційного виховання дітей Юрій Стратович. 
 
Тема вебінару – «Розлад розвитку у дітей». Експерт розповість про особливість таких діагнозів, як реактивний розлад прив’язаності, посттравматичний стресовий розлад, фетальний алкогольний синдром та розлад аутичного спектру. 
 
Онлайн-розмову можна буде переглянути на сторінці програми «Сирітству – ні!» в соціальній мережі Facebook 30 липня о 19.00. 
 
Тож просимо користувачів порталу надсилати свої запитання до Юрія Стратовича на електронну адресу: [email protected]. Також можна залишити коментарі під постом у соціальній мережі Facebook.