Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Чарівний маленький блондин чекає маму й тата

12.04.2019

Команда програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова фотографувала Вітю та знімала відео про хлопчика в одному з інтернатних закладів Миколаївської області.
 

Цей чудовий малюк дуже життєрадісний і привітний, при цьому тихий і спокійний, зовсім не капризний. Вітя емоційний. Радіє, коли до нього посміхаються чи дають нову іграшку. Дуже любить, щоб йому приділяли багато уваги, і обожнює обійми та поцілунки.

Вихователі, які працюють із Вітею, розповідають про нього з любов’ю. Вони намагаються обігріти кожну дитину з їхнього закладу, але ж малюкам треба більше. Їм вдень і вночі потрібна мама, яка буде поруч завжди, любити без умов і показувати це.

«У розвитку Вітя трішки відстає від своїх ровесників. Знає основні слова, що йому зараз потрібні: «дай», «привіт», «бувай». Звуки відтворює – показує, як собачка говорить, як котик. Щось у нього виходить, щось – ні, але він пробує. Молодець!» – розповідає вихователька хлопчика.

А ще ми дізналися, що Вітя любить дивитися мультики та гратися музичними іграшками. Йому треба, щоб навколо все дзвеніло, бриніло, створювало якийсь звук. Залюбки грається з м’ячиками.
 

Відеоролик про Вітю можна переглянути, перейшовши за посиланням.

Віримо, що цей чарівний маленький блондин скоро знайде свою родину.

Якщо ви хочете забрати Вітю додому, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Миколаївської обласної державної адміністрації за телефоном: (051) 247-38-17. Більш детальна інформація про дитину надається тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі.

Вітя чекає маму й тата… Тож поспішіть!