Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Чарівна принцеса чекає турботливих батьків

02.11.2018

Нещодавно знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова працювала у Харківській області, де вдруге зустрілася з маленькою чарівною красунею, дуже схожою на принцесу. Той факт, що Тетянка ще й досі залишається в закладі, засмутив нас, адже дівчинка особлива. Тому ми вирішили розповісти читачам порталу про неї, щоб якомога швидше тато з мамою приїхали до крихітки! 
 
 
Тетянці чотири роки. Вона ніжна та тендітна, як квіточка. Справжня дівчинка, обожнює красиві речі. Завжди охайна, особливе ставлення до м’яких іграшок, дівчинка дбає про ляльок, робить їм модні зачіски. 
 
«Тетянка обожнює обійматися та цілуватися, дуже чутлива та життєрадісна дитина, ніколи не вступає у конфлікти з іншими дітьми. Має гарний апетит, особлива любов до бананів», – розповідає вихователь дівчинки. 
 
Якщо ви відчули, що понад усе хочете стати батьками для Тетянки, не вагайтеся! Звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Харківської обласної державної адміністрації за телефонами: (057) 757-44-36, (057) 757-44-35. Більш детальна інформація може надаватися лише кандидатам в усиновлювачі, опікунам, прийомним батькам чи батькам-вихователям. 
 
Поруч цієї дитини ви пізнаєте справжнє щастя!