Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Братики мріють про обійми батьків

02.02.2019

З цими чудовими малюками знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова познайомилася в одному з інтернатних закладів Харківської області, перебуваючи у відрядженні. Хлопчики вразили своєю чистотою й добротою. Цим дітям дуже потрібна родина, яка буде цінувати, берегти їхні чудові риси та дарувати щиру любов.  
 
Отже, знайомтеся: шестирічний Михасик, чотирирічний Дмитрик та трирічний Степанчик. Більше про дітей розповіла нам педагог, яка працює з ними в інтернатному закладі. 
 
«Мішка – найстарший із хлоп’ят, це видно неозброєним оком, адже хлопчик постійно піклується про менших. Він взагалі дуже добрий та ласкавий. Обожнює спілкуватися, гратися з дітьми, контактний, комунікабельний. Із задоволенням виступає на дитячих ранках: танцює, розповідає вірші. 
 
 
Діма – своєрідний хлопчик, дуже прив’язується до знайомих дорослих. Він найспокійніший з братиків. І найчастіше від усіх посміхається. Справжній позитивчик. 
 
 
А Стьопка – найменший і найшвидше з дітей йде на контакт, дуже відкритий малюк. Дуже любить розвивальні заняття і сильно сумує, коли їх нема». 
 
 
Хлопці мають теплі та близькі стосунки між собою. Їхній братській любові не заважає навіть те, що вони знаходяться в різних групах. Побачивши один одного, завжди поспішають обійнятися. 
 
Тож, якщо ви вже маєте статус кандидатів в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі й готові прийняти цих хлопчиків у свою родину, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Харківської обласної державної адміністрації за телефонами: (057) 757-44-36, 757-44-35. 
 
І не забудьте потім поділитися з нами хорошими новинами. Адже чути про те, що діти, анкети яких є на порталі, знаходять маму й тата, для нас справжнє щастя.