Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Богданчик: «Коли я виросту, у мене буде сім’я!»

14.12.2018

Про незвичайну мрію чотирирічного Богданчика знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова дізналася під час роботи в інтернатних закладах Одещини. 
 
 
Ми познайомилися з хлопчиком, який трохи розповів про себе: «Мене звуть Богдан, і я хочу стати рибалкою. Якось мені наснилася Анатоліївна (вихователь хлопчика), яка подарувала мені вудочку». 
 
Богданчик щирий та ласкавий, з усіма ділиться хорошим настроєм. Він мріє про те, щоб бути комусь потрібним: «Коли я виросту, у мене буде сім’я!» 
 
Ми попросили педагога, який працює з дитиною, розповісти про нього більше. «На перший погляд може скластися враження, що Богдан вас не слухає, але це не так. Він дуже спокійний та уважний хлопчик, завжди робить те, що його просять. Старанно виконує усі доручення. У свої чотири рочки Богдан знає усі кольори, цифри, з конструктору майструє неймовірні споруди. У хлопчика є до цього хист. Богдан ніколи не сидить без діла, адже йому цікаво абсолютно все довкола. Його найзаповітніша мрія – звісно, риболовля. Він марить цією професією. Як усі діти, любить увагу та коли його хвалять. Він ніжний, відкритий до зовнішнього світу», – ділиться педагог. 
 
 
Богданчик обов’язково подарує майбутнім батькам щастя, радість і свою любов. Якщо Ви відчуваєте, що маєте бажання забрати цього хлопчика додому, у власне життя, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації за телефоном: (048) 728-35-44.