Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Благодійний Фонд Ріната Ахметова прийняв на роботу майже 70 осіб із Донбасу

14.11.2014

У Благодійному фонді Ріната Ахметова працюють 69 осіб із зони проведення антитерористичної операції. Зокрема, 28 співробітникам донецького офісу і 45 членам їхніх сімей Фонд зберіг роботу й допоміг із житлом у Києві. Співробітникам компенсують вартість проживання в Києві.

«Ми поважаємо й цінуємо кожного члена нашої команди, тому запропонували співробітникам переїхати до Києва. Тепер нас у київському офісі удвічі більше, але, як то кажуть — тісно, зате тепло», — розповідає Катерина Осадчук, директор із персоналу та організаційного розвитку Фонду Ріната Ахметова. — У серпні з метою надання всебічної допомоги жителям Донбасу при фонді створено Гуманітарний штаб. Допомагаючи людям, які опинилися в зоні військових дій, Рінат Ахметова не залишив у біді також співробітників свого Фонду».

Також у процесі роботи Штабу виникла необхідність у новому наборі співробітників, зокрема, операторів кол-центру, фінансових фахівців і психологів. Під час розгляду резюме на нові вакансії пріоритетність віддавали жителям Донбасу. У такий спосіб Гуманітарний штаб Ріната Ахметова працевлаштував ще 41 переселенця із зони проведення АТО.