Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Благодійна організація «Фонд Ріната Ахметова» запрошує на тренінг «Їжачок-колючка: як подарувати підлітку тепло»

05.09.2019

Відчути, прийняти і полюбити… Кожен третій українець розмірковує про народження дитини серцем. За офіційними даними, для 75-80% населення найбільш бажаними для усиновлення є діти віком від 0 до 6 років, без братів/сестер, а також без проблем зі здоров’ям. Але, на жаль, в інтернатних закладах України мешкає багато підлітків, які роками не відчували батьківської любові та не знають, що їх чекає за межами інституцій. Це діти, яким потрібна міцна рука підтримки та відкрите серце, сповнене любові. Вони не менше, ніж малюки, потребують мами і тата. 
 
Шановні усиновителі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі! 
 
28 вересня благодійна організація «Фонд Ріната Ахметова» запрошує вас на тренінг «Їжачок-колючка: як подарувати підлітку тепло», що відбудеться у м. Києві. 
 
Кожен підліток, сповнений думок, переживань, емоцій – це своєрідний їжачок, який прагне любові, розуміння та прийняття. Завдання батьків – піклуватися про їжачка, зменшити його колючість, нівелювати замкненість, вірити в нього, допомогти полишити сумніви і страхи перед майбутнім, а також відчинити двері до свого серця.  
 
Тож будемо говорити з вами про Вас, про страхи підлітка, про пошук емоційної гармонії у взаємостосунках з ним, а також про те, як не втратити себе у пошуку цієї гармонії. Тренінг проведе Любов Лоріашвілі – практичний психолог Київського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Національний і регіональний тренер з підготовки фахівців до соціальної роботи з потенційними кандидатами в сімейні форми виховання. Тренер з підготовки до виховання прийомної дитини. Тренер з підготовки фахівців до здійснення соціальної роботи з сім'ями, які опинилися в складних життєвих обставинах. 
 
Програмою зустрічі передбачено спілкування у неформальній атмосфері, майстер-клас з елементами тренінгу, активне спілкування у групах. Лише релакс, тільки для батьків! 
 
 
Для участі у тренінгу просимо зареєструватися за посиланням https://forms.gle/4gSseH6bxHZnLvto6 або за номером телефону: +38 063 235 46 29. 
 
Телефонуйте в будні дні з 9:00 до 18:00. 
 
Контактна особа: Аліна Клімчик, фахівець проектів і програм  
 
Поспішайте, кількість місць обмежена. Реєстрація триватиме до 23 вересня включно. 
 
Дата: 28 вересня 2019 року  
 
Тривалість тренінгу: 4 години з перервою на смачну каву.
 
Тож відкладіть усі справи у цей день. Ми будемо раді бачити Вас на тренінгу! Буде цікаво та душевно!