Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Бериславська громада на Херсонщині отримала від Фонду Ріната Ахметова продукти та таблетки для знезараження води

27.12.2022

У населених пунктах Херсонщини, що тривалий час знаходилися під окупацією, наразі спостерігаються проблеми не тільки з продовольством, але й з питною водою. Нещодавно Фонд Ріната Ахметова направив до звільнених районів Херсонської області чергову партію продуктових наборів, до яких увійшли таблетки для знезараження води. 

Мешканці Бериславської громади разом із майже 2 тисячами продуктових наборів отримали спеціальні таблетки Dutrion Travel Kit для знезараження води. Завдяки ним люди можуть отримати чисту воду в будь-яких умовах без використання електроенергії.

Загалом до кожного набору увійшли продукти першої необхідності, зокрема: макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет та печиво, а також

Нагадуємо, що Фонд Ріната Ахметова продовжує збирати звернення від голів, представників громад і районних адміністрацій Херсонщини для подальшого надання гуманітарної допомоги мешканцям регіону. Звернутися до Фонду можна за номером гарячої лінії: 0800509001.

Усього у 2022 році для мешканців України буде передано півмільйона наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2