Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

База «Сирітству – ні!» поповнена новими анкетами дітей із Одещини

04.09.2017

У базі порталу «Сирітству – ні!» з’явилося понад 60 нових анкет дітей, що потребують родинного затишку й батьківської любові. Це хлопці й дівчата віком від півроку до 15 років. Більшість із них перебуває зараз у дитячих закладах Одеської області, а дехто виховується в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу.
 

Також у деяких анкетах оновлені фото.

Згодом користувачі порталу зможуть переглянути ще й нові відеоролики про дітей із Одещини, матеріал для яких команда програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова відзняла, будучи у відрядженні. Наразі вони монтуються.

Нагадаємо: більш детальна інформація про дитину надається спеціалістами служби у справах дітей тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі. Брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування.

Якщо вам сподобався хтось із цих хлопчиків чи дівчаток, звертайтеся в Службу у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації за телефоном: (048) 728-35-44.