Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

База «Сирітству – ні!» поповнена новими анкетами дітей із Черкащини

16.08.2018

Знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова нещодавно перебувала у відрядженні на Черкащині. Там наша команда фотографувала дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в інтернатних закладах області, та знімала відео про декого з них.  
 
Після опрацювання фото спеціалісти програми сформували на порталі 46 нових анкет дітей. А також у понад 20 анкетах, які вже були в базі, замінені світлини. Це хлопчики й дівчатка віком від 5 місяців до 17 років. 
 
 
Більшість дітей підлягають усиновленню, інші – влаштуванню під опіку, у прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу. Тому радимо користувачам звертати увагу на графу «Форма влаштування» в анкетах дітей. 
 
Зважайте, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування. 
 
За додатковою інформацією про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть звертатися до спеціалістів служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації: (047) 233-01-15, (047) 254-32-61. 
 
Згодом на портал будуть додані інші світлини в анкети дітей. Наразі триває робота щодо створення відеороликів про дітей із Черкащини. Тож слідкуйте за новинами на сайті та в соціальній мережі Facebook. Ми обов’язково проінформуємо, коли відеоролики будуть завантажені на портал «Сирітству – ні!»