Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

База «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова поповнена новими анкетами дітей із Житомирської області

05.06.2019

На порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова з’явилося 15 нових анкет дітей із Житомирщини, яким потрібні материнська ласка та батьківська підтримка. Ці хлопчики і дівчатка віком від народження до 16 років виховуються в інтернатних закладах області. 
 
 
Крім того, Служба у справах дітей Житомирської обласної державної адміністрації передала інформацію про влаштування у родини трьох дітей, чиї анкети були на сайті.  
 
Звертаємо увагу користувачів порталу на те, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для малечі віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування. Більш детальна інформація про дитину надається спеціалістами служби у справах дітей лише кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі. 
 
Якщо вам сподобалися хлопчики або дівчатка, анкети яких сьогодні ми розмістили в базі «Сирітству – ні!» і ви готові стати для них батьками, звертайтеся в Службу у справах дітей Житомирської обласної державної адміністрації за телефоном: (0412) 47-10-97. 
 
Усі діти, анкети яких розміщені на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова, мріють про маму й тата, з котрими відчують себе щасливими та бажаними, пізнають тепло, любов, щирість. Будемо раді найближчим часом дізнатися, що хтось із цих дітей знайшов родину.