Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

База порталу «Сирітству – ні!» поповнена новими анкетами дітей із Донеччини

13.07.2017

Служба у справах дітей Донецької обласної держадміністрації надала спеціалістам програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова інформацію про 48 дітей, що чекають на свої родини.

Нові анкети дівчаток та хлопчиків уже розміщені в нашій базі даних. Це діти віком до 17 років. Звертаємо увагу на те, що не всі з них підлягають усиновленню, тому радимо користувачам порталу уважно читати, у які сімейні форми можуть бути влаштовані діти.
 

Нагадаємо, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування.

Якщо вам сподобався хтось із цих хлопчиків чи дівчаток, звертайтеся в Службу у справах дітей Донецької обласної державної адміністрації за телефоном: (062) 648-52-23. Більш детальна інформація про дитину надається спеціалістами служби у справах дітей тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі.

Хай ці дітки знайдуть своє щастя, свою люблячу родину! А ми завжди раді чути хороші новини та розповідати їх нашим читачам.