Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

База порталу «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова поповнена новими анкетами з Донеччини

28.09.2018

Нещодавно знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова перебувала у відрядженні на Донеччині. Там наші спеціалісти фотографували дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в інтернатних закладах області, та знімали відеоісторії про декого з них. 
 
 
Після опрацювання світлин спеціалісти програми сформували на порталі понад 60 нових анкет дітей. А також у понад 90 анкетах, які вже були в базі, замінені світлини. Це хлопчики й дівчатка віком від 5 місяців до 17 років. 
 
Більшість дітей підлягають усиновленню, інші – влаштуванню під опіку, у прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу. Тому радимо користувачам звертати увагу на графу «Форма влаштування» в анкетах дітей. 
 
Зважайте, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування. 
 
Якщо вам сподобався хтось із цих хлопчиків або дівчаток, звертайтеся в Службу у справах дітей Донецької обласної державної адміністрації за телефоном: (062) 648-52-23. 
 
Згодом на портал будуть додані інші фото в анкети дітей. Наразі триває робота щодо створення відеороликів про дітей із Донецької області. Тож слідкуйте за новинами на сайті та в соціальній мережі Facebook. Ми обов’язково проінформуємо, коли відеоролики будуть завантажені на портал «Сирітству – ні!» 
 
Наразі на порталі «Сирітству – ні!» 5501 анкет дітей, які чекають на маму й тата. Сподіваємося, зовсім скоро їхні мрії здійсняться, і вони зустрінуться зі своїми новими люблячими родинами.