Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

База порталу «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова поповнена новими анкетами дітей із Волині

06.03.2018

На порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова з’явилося 18 нових анкет дітей із Волині, що потребують родинного затишку. Це хлопчики й дівчатка віком від 1 до 16 років. Усі вони зараз виховуються в інтернатних закладах області.

Також у понад 50 анкетах оновлені фото.
 

Звертаємо увагу користувачів порталу на те, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування.

Більш детальну інформацію про дітей можна дізнатися у спеціалістів служби у справах дітей, але вона надається тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі. Телефон Служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації: (0332) 72-34-03.

Також три служби у справах дітей обласних державних адміністрацій надіслали інформацію про влаштованих у родини діток: ще 8 хлопчиків і дівчаток знайшли свої родини.

Бажаємо сім’ям, які вже знайшли своє щастя, любові, злагоди та достатку. А тим, хто лише задумується про усиновлення, нагадаємо: 5285 дітей чекають зустрічі зі своїми майбутніми батьками на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова.