Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Автобусні перевезення з Донецька здійснюють за 15 напрямками, — ДонОДА

13.11.2014

Як повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації та сайт «Донецькі новини», автобусні перевезення з Донецька станом на сьогодні здійснюються за 15 напрямками. Про це повідомляє прес-служба ДонОДА з покликанням на дані департаменту розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації.

 

Зокрема, виїхати автотранспортом можна в напрямку Слов’янська, Маріуполя та Красноармійська.

Крім того, функціонують автобусні маршрути й до східної частини регіону — у напрямку Амвросіївки, Сніжного, Тореза, Шахтарська.

У північному напрямку від обласного центру й далі є рух пасажирського транспорту в бік Ясинуватої, Горлівки і Єнакієвого.

У південному напрямку автотранспорт курсує в бік Волновахи і Вугледара.

Здійснюється рух автобусів і до сусідніх обласних центрів — Луганська, Запоріжжя, Дніпропетровська.

Крім цього, за даними прес-служби, наразі готуються до запуску маршрути з міста Авдіївка, де через складну ситуацію, пов’язану з проведенням бойових дій, тривалий час було відсутнє транспортне сполучення. Зараз перевізники готують дозвільні документи для здійснення руху автобусних маршрутів у напрямку Костянтинівки та Красноармійська.

Водночас через складну ситуацію, пов’язану з безпекою життя і здоров’я водіїв та пасажирів, як і раніше, із Донецька не можна виїхати до Красногорівки й Мар’їнки.