Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Артемко мріє про сім’ю

24.11.2017

Портал «Сирітству – ні!» хоче привернути увагу до маленького хлопчика тих, хто має намір усиновити дитину. Адже він дуже хоче потрапити в родину.

6-річного Артемка любить персонал інтернатного закладу, у якому він зараз виховується. Психолог, який працює з дитиною, пожартувала: «Про нашого Артема можна говорити годинами».
 

Спеціаліст розповіла, що він уже готується до школи, вміє рахувати, пише, любить розмальовки, а розмальовує їх дуже охайно, чистенько. Артем любить малювати не тільки олівцями, але й фарбами. Із задоволенням грає в настільні ігри, самостійно складає пазли. Яку б роботу він не виконував, усе буде охайно й старанно.

«Артем – хлопчик емоційний, – розповідає психолог. – Він любить співати, танцювати, має почуття ритму. Його цікавлять усі види діяльності: математика, письмо, малювання. Часто простить, аби з ним погралися. І дуже любить, коли його хвалять».
 

Ми впевнені, що для когось Артемко стане найріднішим і найкращим сином. Якщо ви хочете прийняти цього хлопчика у свою родину, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Кіровоградської обласної державної адміністрації за телефоном: (0522) 22-54-98.

Нагадаємо, що більш детальна інформація про дітей надається тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі.