Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Артем, Максим та Віка мріють про дружню родину

17.08.2018

Сьогодні ми хочемо розповісти користувачам порталу «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова про двох братиків і сестричку: 11-річного Артема, 8-річного Максима та 6-річну Вікторію, з якими команда програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова познайомилася під час відрядження в одному з інтернатних закладів Черкаської області. 
 
 
«Мене звати Артем, це мій молодший брат Максим і сестричка Віка», – знайомить нас усіх Артем. На правах старшого брата хлопчик постійно опікується меншими. Діти дуже дружні між собою, завжди тримаються разом. 
 
Ми попросили педагога, який працює з дітьми в інтернатному закладі, розповісти про дітей більше. 
 
«Артем – спортсмен. Захоплюється боротьбою, любить поганяти м’яч, займається на турніках. Його кумир – Іван Піддубний, хоче бути таким же сильним, як і він. Дуже відповідальний. 
 
 
У Максима вдача більш м'яка. Хлопчик теж любить зі старшим грати у футбол, але у нього інший талант. Максим має конструкторські здібності, завжди ретельно та спокійно майструє щось. 
 
 
Вікторія найменша та найбільш творча. Дівчинка справжня зірка. Вона і малює, і танцює, і співає. Поруч з Артемом та Максимом Віка почуває себе у безпеці, хлопці розповідають їй щось нове, навчають, в усьому допомагають», – говорить спеціаліст. 
 
 
Ми дуже хочемо, щоб ці діти якнайшвидше потрапили в родину, адже вони справжній скарб! Такі три різні дитини, але мають одне велике серце на трьох – серце, яке прагне батьківської любові. 
 
Якщо ви впевнені, що ці діти будуть щасливі поруч з вами, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації за телефонами: (047) 233-01-15, (047) 254-32-61. 
 
Зазначимо, що більш детальна інформація про дітей може надаватися тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі.